UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кернесу пропонують підтримати "народну зброю" Ляшка

Харків'яни просять міськраду лобіювати у Верховній Раді законопроект "Про цивільну зброю та боєприпаси"

Кернесу пропонують підтримати "народну з…

Як передає Depo.Харків, відповідну петицію зареєстрували на сайті Харківської міськради сьогодні, 27 січня.

Автор петиції Антон Білецький просить чиновників звернутися до Верховної Ради України з вимогою прийняти законопроект 1135-1 "Проект Закону про цивільну зброю і боєприпаси".

"Харків відчуває таку потребу особливо, ледь не кожен день ми чуємо про затримання російських терористів, росіяни мають схованки зі зброєю в Харкові, в той час як порядні мешканці нашого міста позбавлені прав на зброю, самозахист і право дати відсіч іноземним загарбникам, ким би вони не прикидались. Деякі місцеві ради вже проголосували такі рішення, тому я пропоную і Харківській міській раді проголосувати за це звернення", - зазначив Білецький.

Наразі петиція отримала підтримку лише однієї людини. Для того, щоб її розглянула міськрада, петиція має набрати 5 тис. підписів протягом 90 днів.

Довідка Depo.Харків. Законопроект №1135-1 зареєстрували у Верховній Раді 10 грудня 2014 року група депутатів, серед яких Олег Ляшко, Андрій Парубій, Андрій Іллєнко, Юрій-Богдан Шухевич.

Метою Законопроекту є законодавче врегулювання придбання, зберігання та використання громадянами зброї, гарантування конституційного права громадян України на захист свого життя, здоров'я і власності. Законопроект встановлює право на володіння зброєю та боєприпасами, визначає умови, порядок та правила придбання зброї і боєприпасів громадянами, володіння ними, їх зберігання, переміщення, використання та застосування, позбавлення права на володіння зброєю та її вилучення, регламентує порядок організації курсів з підготовки власників зброї, а також визначає перелік повноважень органів державної влади та управління у сферах обігу зброї та боєприпасів і надання послуг, пов'язаних із використанням зброї та боєприпасів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme