Голова райради у Дніпрі скасував патріотичне виховання молоді

Новий голова Шевченківської районної у місті Дніпрі ради Артем Атаманенко (БПП) погодив скасування Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді

Про це повідомляє "Дніпроград", передає Depo.Дніпро.

Згадана програма передбачає, зокрема, виконання державного гімну в навчальних закладах, зустрічі з ветеранами АТО, тематичні лекції та екскурсії, тощо.

"Закриття програми патріотичного виховання не має ані економічного, ані логічного сенсу. Її фінансування було закладено на 2016-2020 роки і проходить незалежно від районних відділів освіти. У дитячо-юнацькому центрі Шевченківського району, при якому були створені відповідні посади, люди займалися патріотичним вихованням. З цього року просто перейшли під патронат Департаменту гуманітарної політики міськради. Гроші передбачені, люди готові опікуватись молоддю!" - зазначає голова комісії з науки і освіти Шевченківської райради Світлана Анненкова.

"Коли бачу такі дії нинішніх політиків - охоплює жах. Першою зрадою було об'єднається в коаліцію з олігархічної партією ОБ, яка привела на нашу землю війну. За БПП голосували в 2015 році з надією на краще життя, на мир. А що ми бачимо зараз? Захопивши незаконно владу в районі, так званий голова виконкому уявив себе царем", - наголосила депутат Шевченківської райради від "Укропу" Катерина Гопайца.

Як зазначила "Дніпрограду" Анненкова, яка була однією з ініціаторів Програми патріотичного виховання молоді в районі, свого часу вона була підтримана одноголосно всіма депутатами. Ані політичних, ані економічних причин її скасування просто не існує.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme