UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Більше тисячі автівок боржників з Хмельниччини поїхали на фронт

У Хмельницькому автівку боржників передали для потреб АТО. Цього разу - тиловикам

Більше тисячі автівок боржників з Хмельн…

У Хмельницькому арештований легкових "Volkswagen Golf" передали ремонтникам військової техніки, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на ХОДТРК.

У майстрів на автівку великі плани. Ба більше, свій службовий УАЗ вони тепер можуть віддати для АТО. "Фольцваген"свого часу його арештували держвиконавці за рішенням суду. Легковик не змогли реалізувати на торгах і знайшли інше призначення – передали для потреб підрозділу з ремонту військової техніки.

"Все майно, яке конфіскується в дохід держави, має пройти три етапи торгів. У разі, якщо воно не було реалізоване, воно підлягає безоплатній передачі," - каже директор ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України Віктор Вишньов.

За його словами, підрозділ обслуговує територію в радіусі 250 кілометрів. Для ремонтників дуже вамливо, аби транспорт був економічним. Отримана машина тепер замінить тридцятирічний службовий УАЗ. Економія палива буде більше, ніж втричі. Замість 17 літрів на 100 кілометрів – лише п'ять. Тепер УАЗ вирушить на Донбас. У зоні військовий дій його висока прохідність як раз і стане у нагоді.

"Нашим військовим побратимам УАЗ більш потрібний. Тому що він може рухатися у снігу, у багнюці і виконувати інші задачі," - зауважує начальник КЕВ Хмельницького Петро Кохун.

До речі, соціальну ініціативу, коли арештований транспорт боржників передають для потреб АТОвців, на Хмельниччині застосовують невперше. Минулоріч автівку та мотоцикл отримав штурмовий батальйон "Айдар". Тепер же вирішили підтримати не лише фронтовиків, а й тиловиків.

Арештоване та нереалізоване майно боржників у АТО передають від 2014 року. Всього туди відправили близько тисячі автівок, а ще рюкзаки і спальники та речі для соціальних закладів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme