UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Житомирського слідчого звільнили з посади за те, що їздив п'яний за кермом

За тиждень в Олевському районі затримано 27 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння

Cлідчого Олевського відділення поліції, що на Житомирщині, звільнили з посади за керування автомобілем у нетверезому стані. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Фейсбук-сторінку олевського журналіста Олександра Ніколайчука.

Начальник ГУ Національної поліції Вячеслав Печененко та керівник патрульної поліції Артем Лисогор під час брифінгу повідомили, що за тиждень роботи Патрульної поліції Житомира в Олевському районі затримано 27 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Кожного із порушників зобов'яжуть сплатити штраф у розмірі 10200 гривень та позбавлять права керування транспортними засобами на строк один рік.

"Одним з порушників, які керували автомобілем в стані алкогольного сп'яніння, виявився слідчий Олевського відділення поліції. Сьогодні було наголошено на його звільненні із займаної посади", – пише Ніколайчук.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme