UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запоріжець забезпечував міжнародним зв'язком терористів та їхніх російських кураторів

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією припили у Запоріжжі роботу нелегального міжнародного каналу зв'язку

Запоріжець забезпечував міжнародним зв&#…

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі СБУ.

Житель Запоріжжя за допомогою спеціального телекомунікаційного обладнання організував маршрутизацію телефонного трафіку в обхід міжнародних центрів комутації. Під виглядом місцевих телефонних розмов трафік спрямовувався на мережі українських операторів мобільного зв'язку.

Оперативники СБ України виявили у трьох орендованих зловмисником квартирах спеціалізоване телекомунікаційне обладнання для нелегального надання послуг міжнародної IP-телефонії. За інформацією спецслужби, закритими каналами телефонного зв'язку користувались бойовики незаконних збройних формувань "ДНР/ЛНР" для переговорів з російськими кураторами.

Під час обшуків оперативники вилучили три програмно-апаратні комплекси для незаконної маршрутизації трафіку, шість комп'ютерів з встановленим спеціалізованим програмним забезпеченням, об'єднаних у мережу для шифрування інформації, а також понад сімсот стартових пакетів операторів мобільного зв'язку.

Нині правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 361 Кримінального кодексу України.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme