UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Всесвітня митна організація відзначила керівника Хмельницької митниці

Керівник Хмельницької митниці ДФС отримав відзнаку Всесвітньої митної організації

Всесвітня митна організація відзначила к…

З нагоди Міжнародного дня митника, який цього року відбувається під гаслом "Аналіз даних для ефективного управління кордоном", українські митники отримали відзнаки Всесвітньої митної організації, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДФС в регіоні.

З-поміж нагороджених – керівник Хмельницької митниці ДФС, доктор економічних наук Іван Бережнюк, який наразі виконує обов‘язки начальника Київської митниці ДФС.

Загалом почесними сертифікатами Всесвітньої митної організації були відзначені представники центрального апарату, територіальних та спеціалізованих органів ДФС за значні досягнення, зокрема, у сфері аналізу інформації та роботі з базами даних.

"Сьогодні співробітники митних служб не тільки проводять митний огляд переміщуваних через кордон товарів, транспорту та валюти, а й здійснюють вагомий внесок у боротьбу з міжнародним тероризмом, корупцією, контрабандою та різними адміністративними правопорушеннями", - наголосив Голова ДФС Роман Насіров під час привітання митників.

Він підкреслив, що сьогодні Урядом України та ДФС докладаються значні зусилля для запровадження в Україні найкращих світових практик для підвищення ефективності роботи митниць, створення сучасного митного адміністрування та наближення діяльності українських митників до європейських стандартів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme