Ветерани АТО показали, як блокували вантажний поїзд з "ЛНР" (ФОТО)

Учасники блокади торгівлі з окупованим Донбасом показали, як 25 січня зупинили поїзд на залізничній гілці Луганськ - Попасна у районі селища Гірське Попаснянського району Луганської області

Як повідомляється на сторінці "Штаб блокади торгівлі з окупантами" у Facebook, Служба безпеки України та Укрзалізниця були вчасно попереджені про блокуванн, передає Depo.Донбас.

Зазначається, що по цій колії курсують близько 12 потягів.

"Незважаючи на попередження, що на колії присутні люди, керівництво залізниці випустило потяг зі станції, фактично направив його на людей та створивши загрозу їх життю. Ветерани - добровільці були вимушені зупинити потяг. На місці подій також були присутні журналісти. Співробітники СБУ та поліції підтримали дії ветеранів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські перевіряли вагони та відбирали пояснення у залізничників та свідків події. 

Ветерани АТО показали, як блокували вантажний поїзд з "ЛНР" (ФОТО) - фото 1

Ветерани АТО показали, як блокували вантажний поїзд з "ЛНР" (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, 25 січня народний депутат Наталія Веселова повідомила про заблокування руху вантажного потяга, що везе вугілля з непідконтрольної території на Луганську ТЕС у Щасті. 

Вона зазначила, що якщо вугілля не потрапить на ТЕС через 25 днів ТЕС припиняє свою роботу, і такі міста як Сіверодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Щастя та інші, залишаються без енергопостачання

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme