В Одесі застрелився чоловік, який стріляв у перехожого (ФОТО, ВІДЕО)

Чоловіка виявили на вулиці Бочарова, коли він тікав від правоохоронців на мопеді

В Одесі застрелився чоловік, який стріля…

Як передає Depo.Одеса, голова Національної поліції Одеської області Дмитро Головін на своїй сторінці в "Фейсбуці" повідомив, що чоловік, якого протягом дня розшукували правоохоронці за стрілянину біля ринку "Київський", застрелився на селищі Котовського.

Так 25 січня о 16:16 в Таїровське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що людина на мопеді стріляв в перехожого.

В Одесі застрелився чоловік, який стріляв у перехожого (ФОТО; ВІДЕО) - фото 1

Попередньо встановлено, що невідомий на мопеді намір заїхати на територію ринку "Київський", за що отримав зауваження від перехожого. Зловмисник у відповідь на зауваження зробив постріл в його бік і поїхав у бік вулиці Глушко.

Потерпілого, який був поранений з травматичної зброї, каретою швидкої допомоги доставили до медичного закладу з попереднім діагнозом - поранення в шию.

У місті було введено в дію оперативний план "Сирена".

Зловмисника виявили аж на Бочарова. Чоловік був озброєний пістолетом, калібру 9 мм, а сам він міг бути професійним кілером.

Інцидент стався, коли поліцейські виявили і оточили підозрюваного. Зрозумівши, що тікати нікуди, чоловік вирішив накласти на себе руки.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme