UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Український тренер підтримав запровадження буллітів у футболі

Куратор національних збірних України Мирон Маркевич позитивно ставиться до реформ у футболі, які раніше озвучив Марко ван Бастен

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на plussport.com.ua.

"Я підтримую ідею впровадження післяматчевих буллітів. Вони набагато цікавіші і інформативніші, ніж пенальті. Але є одне велике питання. Яке рішення прийме суддя, якщо воротар під час булліта зіб'є з ніг атакуючого гравця? В такому випадку доведеться призначати пенальті чи виконати додатковий буліт. Якщо виберуть варіант з повторним буллітом, то воротарі почнуть ловити форвардів за ноги при буллітах і просто збивати їх зі шляху. А в цілому ідея дуже цікава.

Також я підтримую ідею видалення на п'ять або десять хвилин за фол останньої надії. Дуже несправедливо, коли за одне порушення дають два покарання.

Подобається ідея заборонити всі розмови з арбітром всім, крім капітана. Набридли всі ці навколофутбольні речі, які відбуваються під час гри. Потрібно боротися і з симулянтами. Вони занадто часто падають, корчаться від болю навіть тоді, коли нічого не болить і цим гальмують ритм гри", - сказав Маркевич.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme