UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Трампа пророкують близький крах євро

Професор Тед Маллок, якому пророкують посаду посла США в ЄС, пророкує кардинальні зміни в ЄС  та ймовірний крах європейської валюти

Про це він розповів у інтерв'ю ВВС, передає Depo.ua.

За його словами, впродовж найближчих трьох місяців Британія могла б укласти зі США торговельну угоду, яка б влаштувала обидві сторони.

На думку Маллока, "жорсткий" Brexit став би найкращим варіантом для Британії. "Щойно Британія вийде із загального ринку й митного союзу, вона зможе ігнорувати "брюссельську бюрократію" і укласти торгову угоду сама", - сказав він.

При цьому кандидат на посаду посла США в ЄС вважає, що візит британського прем'єра Терези Мей до Вашингтона цього тижня наврядчи закінчиться підписання такої угоди.

"Але, можливо, буде укладена рамкова угода, яка дозволить призначеним людям почати переговори за зачиненими дверима, і на це може піти лише 90 днів", - зазначив Маллок.

Крім того, він висловив переконання, що результати виборів, що цього року відбудуться у Франції, Німеччині та Нідерландах, можуть завдати серйозного удару по ЄС.

"Особисто я не впевнений, що буде існувати Європейський Союз, з яким можна було б проводити торгові переговори. Я думаю, Дональд Трамп налаштований різко негативно відносно наднаціональних організацій. Він надає перевагу двостороннім відносинам з незалежними країнами", – сказав Маллок.

У зв'язку з цим він прогнозує крах єдиної європейської валюти протягом найближчих 18 місяців.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme