У Сімферополі в офісі окупантів сталася штовханина з електрошокерами

Сьогодні так звані "торгівці талонами" для надання послуг багатофункціонального центру на просп. Кірова, 41 у Сімферополі спровокували серйозну штовханину

У Сімферополі в офісі окупантів сталася…

Про це повідомила директор бюджетної установи "Багатофункціональний центр надання державних і муніципальних послуг" (МФЦ) Ольга Макарова, передає Depo.ua.

"На жаль, особи, які заробляють на торгівлі талонами для отримання послуг МФЦ в частині Держкомреєстру спровокували штовханину під дверима. Двері МФЦ були знесені і зал був заповнений відвідувачами, що не дозволило розпочати видачу талонів. Навіть був звук електрошокера, в натовпі чулися розряди", - зазначила Макарова.

Вона пояснила, що на місці з ранку, як повелося, чергували співробітники приватного охоронного підприємства і наряд поліції, але вони не змогли впоратися з натовпом. На місце за викликом поліцейських прибув посилений наряд правоохоронців, вони зараз проводять евакуацію.

"Оскільки майну завдано шкоду (пошкоджені термінали видачі електронних талонів і двері, – ред.) сьогодні МФЦ працювати не буде. З завтрашнього дня почне роботу в штатному режимі", - зазначила Макарова.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme