UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Полтаві живодери масово труять котів

В одній з багатоповерхівок Полтави невідомі потруїли вже дев'ять котів

У Полтаві живодери масово труять котів…

Мешканці будинку за адресою Київське шосе, 90, підгодовують бродячих котів, що живуть у підвалі. Напередодні новорічних свят невідомі отруїли п'ятьох чотирилапих, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лтава.

Жителі розповіли, що вперше з проблемою вбивства тварин зіткнулися кілька років тому. А за 2016 від отрути померло одразу дев'ять котів. Минулого літа один з мешканців втратив улюбленицю Мурку та її трьох кошенят.
Дехто в будинку тепер боїться за життя власних улюбленців. Кажуть - не всі мешканці прагнуть знайти винних. Тож, є підозра - серед отруйників хтось із "своїх".

У житловому кооперативі говорять, що мешканці переважно вбачають в котах розсадники паразитів. В таких випадках ветеринари радять жителям багатоповерхівки вчасно обробляти котів від паразитів.

Директор благодійної організації "Юний європеєць" Майя Матвеєва зазначила, що масові отруєння котів та собак у Полтаві почалися у лютому минулого року. Особливо у Київському районі міста.

Відповідальність за жорстоке поводження з тваринами передбачена в статті 299 Кримінального кодексу України. Живодерам загрожує штраф - 50 неоподаткованих мінімумів або ж 6 місяців позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme