У Покровську прихильники мера на мітингу побили журналістку (ФОТО)

25 січня, у Покровську Донецької області на мітингу на підтримку мера міста Руслана Требушкіна прихильники мера побили журналістку сайту DDK Олену Соболенко, яка останні кілька місяців висвітлювала діяльність мера

У Покровську прихильники мера на мітингу…

Про це повідомляє прес-служба Покровського відділу поліції, передає Depo.Донбас.

"Олена відвідала мітинг, який організував мер Покровська на власну підтримку з залученням адмінресурсу. На мітингу були присутні кілька мерських активістів - Дмитро Верзилов, Ольга Квітка, Валентина Грицутіна та інші. Зі сцени мітингу Грицутіна висловила своє невдоволення матеріалами журналістки, а потім закликала присутніх людей напасти на Олену, тому що її матеріали розповідали про корупцію зі сторони мера", - йдеться у повідомленні.

Після цього натовп агресивних людей накинулася на дівчину, вдаривши її і розбивши техніку.

"Вони почали кричати і оточувати мене. Хтось схопив мене за капюшон, і ще кілька людей били мене по ногах і по обличчю. Поліція не відразу відреагувала, але потім все-таки підійшли поліцейські та дали мені можливість піти", - розповіла журналістка.

За фактом події Соболенко написала заяву в поліцію.

"Народний" учитель (Грицутіна) не раз доводила свою неадекватність і погрожувала журналістам. Ось і сьогодні, виступаючи на мітингу, Грицутіна вказала натовпу на журналіста сайту і закликала до насильницьких дій. Розлючений натовп побіг в сторону журналістки. Відзначимо, що поліція стояла осторонь, поки представника 4-ої влади за об'єктивну і непроплачену інформацію штовхали і били. Через деякий час поліція все-таки спромоглася прийти на допомогу журналістці і відгородила її від божевільних "бабусь-тітушок", привезених Требушкіним", - повідомляє сайт DDK.

Зазначимо, що проти Требушкіна відкрито дві кримінальних провадження за фактом розкрадання бюджетних коштів та перевищення службових повноважень.

У Покровську прихильники мера на мітингу побили журналістку (ФОТО) - фото 1

У грудні 2016 - січні 2017 року СБУ і обласна прокуратура проводили обшуки в Покровській міськраді і вдома у мера. Однак сам Требушкін свою провину заперечує і заявляє, що правоохоронці "виконують замовлення його політичних опонентів".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme