UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві віддадуть під суд ще одного бойовика

З 2014 року чоловік вступив до лав терористичних організацій, а у 2015 його перевели до так званого "Розвідуправління "ДНР"

У Миколаєві віддадуть під суд ще одного…

У Миколаївській області Служба безпеки України завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за ст. 258-3 Кримінального кодексу - участь у діяльності терористичної організації - щодо 36-річного місцевого жителя, який брав активну участь у бойових діях проти сил АТО. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі СБУ.

Слідчі встановили, що зловмисник ініціативно відбув до Донецька, де у серпні 2014 р. був зарахований до НЗФ "Рота спеціального призначення внутрішніх військ міністерства внутрішніх справ "ДНР". Він воював із підрозділами Збройних сил України поблизу населених пунктів Дебальцеве та Авдіївка.

У квітні 2015 р. бойовика перевели командуванням до так званого "Розвідувального управління "Республіканської гвардії" "ДНР", в якому проходить службу дотепер. 25 січня обвинувальний акт стосовно зловмисника в порядку спецрозслідування направили до суду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme