UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві двоє зловмисників викрали з авто ящики з ліками

Зловмисники скористалися незачиненими дверцятами мікроавтобусу та відсутністю експедитора 

У Миколаєві двоє зловмисників викрали з…

У Миколаєві оперативники затримали злодіїв, які викрали ящики з медикаментами. Чуже майно у зловмисників вилучено, їм оголошено про підозру та обрано запобіжних захід – тримання під вартою. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

До Інгульського відділу поліції звернувся 34-річний працівник фірми із повідомленням про те, що з автомобіля "Мерседес-Спринтер", що був припаркований біля аптеки по пр. Миру, викрадено ящики з медичними препаратами. Заявник розповів, що крадіжка сталась під час розвантаження товару. Зловмисники скористалися незачиненими дверцятами мікроавтобусу та відсутністю експедитора, який саме поніс частину замовлення до приміщення аптеки.

Оперуповноважені затримали двох миколаївців, 30 та 33 років, які раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, під час спроби збути крадене та вилучили у них товар фірми. Один із зловмисників звільнився з місць позбавлення волі, відбуваючи покарання за пограбування, за Законом України "Про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо удосконалення порядку зарахування судом строку попереднього ув'язнення у строк покарання" наприкінці 2016 року та майже одразу "взявся за старе". Крадії були затримані у порядку ст. 208 КПК України та судом їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.185 КК України "Крадіжка", що карається арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Слідство триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme