У Миколаєві чотири молодих любителя коноплі піймалися на "гарячому"

Чоловікам віком від 19 до 27 років "пощастило" зустрітися з патрульними, які знайшли у них наркотики

За минулу добу миколаївські патрульні затримали чотирьох підозрюваних у зберіганні наркотиків. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Так, на проспекті Богоявленському в Корабельному районі Миколаєва патрульні побачили чоловіка, який на зупинці громадського транспорту впав на землю. Інспектори зупинились та підійшли до нього, аби в разі необхідності надати допомогу. Чоловік від допомоги одразу відмовився. Під час спілкування з ним, охоронці порядку помітили у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння. Коли він діставав з кишені документи, на землю випав паперовий згорток. Як в подальшому зізнався 27-річний чоловік у згортку знаходиться конопля, якою його пригостили. 

Раніше,  патрульні отримали повідомлення про те, що в супермаркеті на проспекті Центральному, охоронці затримали крадія. Під час проведення поверхневої перевірки в кишенях у 23-річного чоловіка інспектори знайшли дві плитки шоколаду, викрадені ним у супермаркету та два згортки з  коноплею.

Ще одного любителя коноплі затримали по вулиці Малко-Тирнівській. Цього ж дня на вулиці Кузнецькій патрульні побачили невідомого, який при їх появі почав ховатися. Під час спілкування 19-річний чоловік погодився показати інспекторам паспорт. Всередині нього виявився паперовий згорток з рослинною речовиною.
Всіх підозрюваних патрульні передали працівникам слідчо-оперативної групи відділу поліції

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme