UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кривому Озері відкрили рух транспорту після ремонту

Водіїв попереджають, що залишається небезпека при проїзді перехрестя, де виконувалися роботи, до повного ущільнення грунту

У Кривому Озері відкрили рух транспорту…

Рух транспорту у Кривому Озері, який перекривали через аварійний проїзд, на сьогодні, 26 січня, відновили. Про це Depo.Миколаїв повідомили в Службі автодоріг.

Протягом трьох останніх днів через аварійний стан напірного колектору та можливий провал покриття проїзної частини, перехрестя вулиць Набережної, Центральної та провулку Базарного у Кривому Озері закрили для проїзду транспорту на час виконання ремонтних робіт.

Станом на 15:00 26 січня ремонтні роботи завершено та відновлено рух для проїзду транспортних засобів на автомобільній дорозі Р-75 КПП "Тимкове" – Балта – Першотравенськ – Доманівка – Олександрівка" на вищевказаному перехресті у Кривому Озері. Однак, залишається небезпека при проїзді транспорту зазначеним перехрестям до повного ущільнення грунту в місці розриття. Тому водіїв просять бути максимально уважними та обережними, пересуваючись даною ділянкою дороги.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme