UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницьких нацгвардійців нове керівництво

У Хмельницькій військовій частині Нацгвардії призначений новий командир

У Хмельницьких нацгвардійців нове керівн…

Напередодні начальник Західного територіального управління Національної гвардії України генерал-майор Володимир Гордійчук представив особовому складу військової частини 3053 нового командира підполковника Романа Березнюка, передає Depo.Хмельницький. Про це повідомляє Група інформації і комунікації Західного ТУ

Попередній командир хмельницьких нацгвардійців підполковник Олексій Мельник переведений на вищу посаду до Західного територіального управління Національної гвардії України.

На плацу військової частини, перед особовим складом, генерал-майор Володимир Гордійчук привітав нового командира та зазначив, що призначення цього досвідченого офіцера, відданого своїй справі, який неодноразово брав участь в АТО позитивно вплине на виконання поставлених завдань перед військовою частиною.

Підполковник Роман Березнюк у 1998 році закінчив Київський інститут внутрішніх справ при Національній Академії Внутрішніх справ України. Пройшов посади від командира взводу до командира батальйону. З 2014 року з особовим складом батальйону безпосередньо брав участь в антитерористичній операції на сході України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme