UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Сумські копи затримали п'яного таксиста з агресивною пасажиркою

Подія сталася вночі на вулиці Ремісничій

Сумські копи затримали п'яного такс…

Близько другої години ночі, на вулиці Ремісничій, з проханням підштовхнути автівку до перехожого звернувся водій Daewoo "Lanos" з шашкою таксі, який щойно висадив пасажира, та не зміг через технічні несправності продовжити подальший рух, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Під час розмови пішохід помітив, що керманич має явні ознаки сп'яніння. Відтак громадянин зателефонував до поліції. Зрозумівши, що допомоги можна не чекати, керманич зачинив транспортний засіб та кинувся навтьоки.

Чоловік наздогнав та затримав його. На місце події оперативно прибули і патрульні.

У присутності двох свідків чоловік відмовився пройти огляд на стан сп'яніння як у медичному закладі, так і за допомогою алкотестера.
Під час оформлення адмінматеріалів за статтею 130 (керування у стані сп'яніння) КУпАП до водія таксі повернулася його нещодавня пасажирка, яка, як і керманич, мала ознаки алкогольного сп'яніння.
38-річна жінка неодноразово намагалася різними методами вплинути на розгляд справи. Помітивши, що полісмени не звертають на неї уваги, вона почала залякувати свідків.Пасажирка підійшла до жінки, яка була свідком події, та почала погрожувати їй фізичною розправою, якщо вона не піде з місця оформлення адмінматеріалів та з'явиться до суду для надання свідчень. На зауваження свідка вона не реагувала. Тож, 30-річна громадянка звернулася до патрульних з заявою про погрозу застосування відносно неї фізичної розправи.

На керманича все ж склали відповідні адмінматеріали, а його пасажиркою тепер будуть займатися слідчі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme