Сумчанин із "яскравим" кримінальним минулим ледь не поранив копа шилом

Патрульні затримали чоловіка, який кинувся на них

Сумчанин із "яскравим" кримінальним мину…

Екіпаж патрульних отримав повідомлення про сімейну сварку на вулиці Курортній. На місці події до охоронців порядку звернулася 78-річна жінка, яка пояснила, що її син завдав їй тілесних ушкоджень, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу патрульної поліції Сум.

55-річний чоловік, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, весь час виражався нецензурною лайкою та не реагував на зауваження патрульних. Інспектори повідомили правопорушнику, що у подальшому його буде доставлено до Сумського відділку поліції для допиту зі слідчим.

Під час опитування потерпілої матері чоловік дістав з кишені шило та, вставши з ліжка зі словами "Ось бачиш", пішов у напрямку одного з полісменів. Вимогу припинити свої дії та покласти шило громадянин ігнорував.

Зважаючи на стан чоловіка та небезпеку, яка могла б надходити від його подальших дій, інспектор був змушений застосувати балончик із сльозогінним газом.

У подальшому нападника було затримано. Як з’ясувалось, раніше він неодноразово мав проблеми з законом та притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотичних речовин, хуліганство, шахрайство, грабіж, розбій, крадіжки та інші.

Полісмени викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції, до приїзду якої громадянин неодноразово погрожував інспекторам розправою.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. Триває слідство.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme