UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Скарлетт Йоханссон розлучається зі своїм чоловіком

Голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон і французький журналіст Роман Доріак мають намір розірвати шлюб

Скарлетт Йоханссон розлучається зі своїм…

Сьогодні західні ЗМІ повідомили про те, що 32-річна американська актриса Скарлетт Йоханссон і 33-річний французький журналіст Роман Доріак розлучаються, передає Depo.ua.

Поки пара не встигла підтвердити або спростувати цю інформацію, але інсайдери вже повідомили про причини розлучення.

Як стверджує близьке до Скарлетт джерело, ініціатором розриву стала актриса.

"Скарлетт була ініціатором розлучення, саме вона прийняла рішення про розлучення. Вона відчувала, що між ними немає нічого спільного, крім способу життя", - заявив інсайдер.

За словами преси, Йоханссон і Доріак зберегли дружні стосунки заради 2-річної дочки Роуз, яку екс-кохані мають намір виховувати разом.

Також відомо, що для шлюборозлучного процесу актриса найняла одного з найкращих адвокатів з розлучень в Голлівуді - Лору Вассер. Саме цей юрист веде шлюборозлучний процес Джолі і Пітта, представляючи в суді Анджеліну. У минулому Лора захищала Джонні Деппа під час його розлучення з Ембер Херд.

Відзначимо, що Йоханссон і Вассер вже знайомі: у 2011 році Скарлетт розлучалася з голлівудським актором Райаном Рейнольдсом. Правда, тоді адвокат представляла колишнього чоловіка актриси.

Нагадаємо, роман між Скарлетт Йоханссон і Романом Доріаком зав'язався в 2012 році. У вересня 2014 актриса народила коханому дочка. А в жовтні пара одружилася, обмінявшись клятвами у вівтаря.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme