Рятувальники закінчують розбирати завали на Металургів

Надзвичайники працюють другий тиждень поспіль

Рятувальники закінчують розбирати завали…

До проведення робіт залучено 16 чоловік та три одиниці техніки під керівництвом заступника Центру з оперативного реагування полковника служби цивільного захисту Ярослава Шкурського, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу МЦШР.

Рятувальники закінчують розбирати завали на Металургів  - фото 1

Рятувальники закінчують розбирати завали на Металургів  - фото 2

"Головна складність у проведенні робіт полягає у тому, що потрібно з великою обережністю розбирати пошкоджені конструкції, та ще й на такій висоті, - зазначив начальник Центру полковник служби цивільного захисту Сергій Біляєв. - Але ми маємо відповідне спорядження, обладнання, інструменти, а головне  навчений персонал, за плечима у якого великий досвід відновлювальних робіт на висоті і на звільненому Донбасі, і в інших регіонах України. Тому найближчими днями ми готові передати естафету будівельникам, щоб у найкоротший термін люди змогли вселитися у свої квартири".

Рятувальники закінчують розбирати завали на Металургів  - фото 3

Рятувальники закінчують розбирати завали на Металургів  - фото 4

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в будинку на вулиці Металургів,в квартирі на сьомому поверсі 3 січня стався вибух побутового газу. Внаслідок вибуху були зруйновані перекриття між 6 і 7 та 7 і 8 поверхами,  пошкоджені вікна з 5 по 8 поверхи. Загалом пошкоджень різного характеру зазнали 5 квартир.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme