Під Харковом рецидивіст встромив ніж у груди приятеля

На Харківщині під час застілля чоловіки посварилися, та 55-річний господар накинувся на гостя із ножем

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, цього тижня до чергової частини Шевченківського відділення поліції надійшла інформація від медсестри приймального відділення про те, що до них доставлено 32-річного мешканця села Миколаївка з колото-різаною раною грудної клітини.

За відомостями поліції, чоловік заявив, що тілесні ушкодження він отримав з власної необережності під час падіння у дворі. Однак під час виїзду на місце події слідчі з'ясували, що потерпілий знаходився в домоволодінні свого знайомого в селі Гроза Шевченківського району. Під час спільного вживання спиртних напоїв у них виникла сварка, в результаті раніше судимий 55-річний чоловік взяв зі столу кухонний ніж та наніс один удар у груди.

Потерпілий зміг добратися до свого місця мешкання, де йому і викликали швидку допомогу. Стан чоловіка задовільний. Речові докази вилучено.

"Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією даної статті передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років", – зазначив начальник Куп’янського відділу поліції Олександр Долженко.

Зловмисника затримано згідно ст. 208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Куп’янського ВП.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme