UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Патрульні звернулися до Сєнкевича з приводу маршруток, які влаштовують безлад на зупиках

Водії маршруток №44 та 75 перекривають зупиночні кармані, що спричиняє порушення ПДР та аварійні ситуації

Патрульні звернулися до Сєнкевича з прив…

Патрульна поліція Миколаєва звернулася до міського голови з приводу декількох скандальних зупинок, де маршрутники провокують порушення ПДР та заважають пішоходам. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Працівники сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Миколаєві звернулись до Олександра Сєнкевича з проханням доручити "транспортному" управлінню провести роз'яснювальну роботу з керівниками МЧП "ТФТ" та ТОВ "Гуриг - сервіс". А у разі ігнорування перевізниками вимог міської влади та подальшого блокування кишень на зупинках розглянути питання доцільності функціонування їхніх маршрутів № 44 "Намив - вул. 3-я Слобідська" та № 75 "Ринок "Колос" - вул. Крилова".

"Справа в тому, що водії вищевказаних маршрутів з метою наповнення транспорту пасажирами здійснюють досить тривалий час відстій на зупинках громадського транспорту по проспекту Миру – ринок "Колос" та по проспекту Центральному – вулиця 3 Слобідська, які наближенні до пунктів їх відстою. Це сприяє блокуванню зупиночної кишені, вимушує водіїв інших маршрутних транспортних порушувати вимоги Правил дорожнього руху та сприяє виникненню аварійних ситуацій на напружених перехрестях", - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, під час зустрічі керівництва патрульної поліції з громадськістю активісти розповідали, що на конкурсі перевізників вже ставили питаня про відстій маршруток у вказаних місцях та можливість перенесення "кінцевої". Проте чим далі відбувався конкурс, тим більше відтягали питання. Зрештою, про це і забули.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme