Мера Краматорська "на порожньому місці" звинуватили у неповазі до Порошенка

Мера Краматорська Андрія Панкова звинуватили у неповазі до президента Петра Порошенка

Про це депутат міської ради від БПП Валерій Власенко заявив під час чергової сесії міської ради, повідомляє кореспондент Depo.Донбас

Власенко звинуватив Панкова у неповазі до Порошенка через те, що він, ніби то, не згадав ім'я президента. Приводом до цього стала стаття у міській газеті, яка розповідає про досягнення команди міського голови. В одному з матеріалів президент згадується без ім'я та прізвища. "Я вважаю, що неповага до президента. Я вимогою від міського голови вибачень та публічного визнання, що саме Петро Порошенко є президентом України", - наголосив депутат.

Панков ці звинувачення прокоментував з гумором: "Ви що? Це дійсно правда? Та я такої зухвалості від себе навіть не очікував".

Втім, у цій історії все дуже заплутано. У своєму виступі Власенко говорив про спеціальний випуск місцевої газети "Ворчалка", яка дійсно буле присвячена досягненню міської влади. В ній президент України згадується лише один раз й дійсно його ім'я не називається. Втім, ця фраза не є цитатою виступу Панкова.

Партійці Порошенко вимагають від мера Краматорська вибачень за те, що не назвав ім'я президента - фото 1

Не є Панков й автором цієї статті. Автор цієї статті взагалі не називається, як і автори інших матеріалів. В вихідних відомостях газети зазначено лише редактора – Олександра Олейника.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme