UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Полтавщині водій збив насмерть велосипедиста та втік з місця ДТП

Через півгодини працівники Пирятинського відділення поліції знайшли автівку і водія причетних до трагічної події

На Полтавщині водій збив насмерть велоси…

25 січня, о 18:45, в селі Верхоярівка Пирятинського району в напрямку міста Пирятин рухався невідомий автомобіль, водій якого збив 56-річного велосипедиста, мешканця Пирятинського району, та зник з місця події, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції в Полтавській області.

Унаслідок ДТП велосипедист від отриманих травм помер.

Через півгодини працівники Пирятинського відділення поліції знайшли транспортний засіб та водія причетних до ДТП. Ним виявився 40-річний мешканець міста Пирятин, який керував автомобілем "Форд Скорпіо".

По даному факту правоохоронці проводять перевірку. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme