UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині міськрада зібралася саморозпуститися

Депутати оголосили перерву та почали активне обговорення між собою

На Миколаївщині міськрада зібралася само…

Депутати Першотравенської міської ради вирішили внести до порядку денного питання щодо саморозпуску та висловлення недовіри секретарю ради Сергію Бондарчуку, повідомляє Depo.Миколаїв.

Сьогодні, 26 січня, засідання сесії у Першотравенську перетворилося на з'ясування відносин та словесні баталії. Тема пияцтва секретаря міської ради Сергія Бондарчука на робочому місці стала топ-темою засідання. Депутати міськради висловили думку про те, що секретар заслуговує на недовіру та в знак протесту поставили на стіл Бондарчука пляшки від горілки.

В свою чергу Василь Барський заявив, що в нього є запис розмови з головою фракції "Опозиційний блок" Василем Мосякіним, в якій останній підтверджує спільного вживання алкоголю з секретарем. Також депутати обговорили питання саморозпуску. Після дискусії 20 депутатів проголосували за те, щоб винести це питання на розгляд сесії.

Депутати оголосили перерву та почали активне обговорення між собою. За інформацією одного з депутатів міськради, для позитивного рішення по саморозпуску потрібно 24 голоси, за недовіру Бондарчуку потрібно 19 голосів. Поки що є лише 15 голосів.

Нагадаємо, що на Миколаївщині секретаря міськради запідозрили у пияцтві на роботі. Пероштравенський чиновник стверджує, що провокацію створили навмисно, щоб його "посунути" з посади.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme