Бойовики кілька годин з гармат накривали позиції ЗСУ та прикордонників у Мар'їнці

На Донбасі ввечері 25 січня бойовики і кадрові військові РФ відкрили вогонь з 120 мм і 82 мм гармат у бік мирного населення і позицій ЗСУ

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє керівник групи "Стоп терор" Семен Кабакаєв, передає Depo.Донбас.

"Працівниками Державтоінспекції зафіксовано активне пересування техніки в Донецьку. Почався також обстріл з Докучаєвська, працюють терористи з мінометів і великокаліберної стрілецької зброї", - написав він.

Також стало відомо, що ввечері у Марїнці бойовики накрили українські позиції артилерією. Обстріл закінчився о 23.30, потім лунали поодинокі постріли.

Як повідомила прес-секретар Держприкордонслужби Оксана Іванець на своїй сторінці у Facebook, вогонь вівся з боку населеного пункту Олександрівка, який знаходиться на окупованій території.

"Близько двох годин тривав обстріл позицій прикордонників на контрольному посту КПВВ Мар'їнка сьогодні вночі. Він розпочався близько 21.30.  Бойовики використовували стрілецьку зброю різного калібру. Після 22.00 приєднали міномети й гранатомети. Весь цей час особовий склад, який охороняв містечко КПВВ, знаходився в укриттях, вогонь у відповідь не відкривав. Близько 23.30 обстріл припинився. Загиблих й постраждалих серед прикордонників немає", - повідомила Іванець

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme