Миколаївські медики похизувалися досягненнями за рік

У минулому році на галузь охорони здоров'я, а саме на придбання нового обладнання витратили 22 млн грн

Миколаївські медики похизувалися досягне…

Завдяки використанню системи ProZorro установам охорони здоров'я Миколаєва вдалося у 2016 році заощадити більше 15 млн. гривень. Про це стало відомо сьогодні, 25 січня, у ході підсумкової колегії міського управління охорони здоров'я, присвяченої підбиттю підсумків роботи медичних установ у 2016 році, повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на міськраду

У цілому, як зазначила начальник міського управління охорони здоров'я Лариса Дергунова, у минулому році 22 млн грн було направлено на придбання нового обладнання, 5,783 млн грн - на проведення капітального ремонту та 10 млн грн - на здійснення реконструкції медустанов.

Крім того вона похизувалася й іншими досягненнями медичної галузі області: "Розпачалася реконструкція травматологічного пункту лікарні швидкої медичної допомоги, були розроблені проекти кошторисної документації для ремонту будинків під квартири для медичних працівників. Також було розпочато реконструкцію системи опалення з встановленням потужних електричних котлів у пологовому будинку № 2, а також роботи по проекту термосанації пологового будинку № 3. Було розроблено низку проектів з термосанації інших лікувально-профілактичних установ. Були відкриті 3 сімейні амбулаторії. Також ми розпочали реконструкцію ще 3 сімейних амбулаторій. Було проведено ремонт у центрах первинної медико-санітарної допомоги №№ 3, 5, 7, капітальний ремонт у лікарні № 1, де привели до ладу неврологічне відділення, а також лікарні № 3 та № 4", - зазначила Лариса Дергунова.

Крім того, вперше за останні 10 років для медиків придбали спецодяг, на це витратили 1,5 млн грн А для впровадження електронного документообігу сімейним лікарям придбали комп'ютери, забезпечивши, таким чином, кожного медика сучасною комп'ютерною технікою. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme