UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські дорожники на боротьбу з ожеледицею витратили 60 тонн піщано-сольової суміші

Для посипки автошляхів протиожеледною сумішшю було задіяно 17 одиниць дорожньої спецтехніки та 32 дорожніх працівників

Миколаївські дорожники на боротьбу з оже…

Задля забезпечення безпечного руху транспорту автошляхами Миколаївської області, філії облавтодору, лише за цю ніч, використали майже 60 тон піщано-сольової суміші та 13 тонн технічної солі. Про це Depo.Миколаїв повідомили у облдержадміністрації.

Так, впродовж минулої ночі для посипки автошляхів протиожеледною сумішшю було задіяно 17 одиниць дорожньої спецтехніки та 32 дорожніх працівників. Також 36 механізмів та 48 дорожників працювало в черговому режимі.

Посипальні роботи виконувались на аварійно-небезпечних ділянках автодоріг М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, М-13 Кіровоград-Платонове, Р-06 Ульяновка-Миколаїв, Р-55 Одеса-Вознесенськ-Новий Буг, Т-15-06 Миколаїв-Доманівка-Берізки у Вознесенському, Врадіївському, Доманівському, Первомайському, Южноукраїнському районах, а також на під'їздах до міста Миколаєва.

За результатами нічної роботи дорожників проїзд транспортних засобів автомобільними дорогами області забезпечено в повному обсязі. Зважаючи на мінливість погодних умов взимку, Служба автомобільних доріг звертається до користувачів доріг бути уважними та обережними, пересуваючись автошляхами області, не виконувати ризикованих маневрів та підготувати свої транспортні засоби до зимової експлуатації. Чітко дотримуватись правил дорожнього руху, зокрема швидкісних режимів, інтервалу та дистанції, що дозволить уникнути ускладнень у русі транспорту та не допустити виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme