UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Київпастранс" купив у німців автобус за 10 мільйонів

КП "Київпастранс" 19 квітня за результатами тендеру замовило ТОВ "МАН Трак енд Бас Юкрейн" новий автобус за 9,95 мільйона гривень

"Київпастранс" купив у німців автобус за…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на систему "Прозорро".

Так, 20 квітня до столиці доставити міжміський туристичний автобус підвищеної комфортності Neoplan Cityliner P14 типу N 1216 HD (440) 2016 р. в. із дизельним двигуном Євро 6 на 49-51 місце.

Він оснащений системою контролю дорожньої розмітки, регульованим сидінням водія, двохзонним клімат-контролем, туалетом і кухнею з міні-холодильником, кавоваркою, водозливом, бойлером на 5 л та відділенням для столових приладів.

Відзначається, що ціна угоди на 17% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 12 мільйонів гривень, пишуть "Наші гроші".

Анонімний потенційний учасник вимагав продовжити строк поставки, вважаючи його виписаним під конкретного постачальника, який уже має товар на складі. Замовник відмовив і заявив, що автобус купують для "Євробачення" за розпорядженнями Кабміну та КМДА.

Єдиний конкурент ТОВ "Амако Україна" пропонував на 0,005%, або 500 гривень нижчу ціну, але згодом відмовився від підписання договору.

Українська фірма "МАН Трак енд Бас Юкрейн", якою керує Міхаель Батц, належить німецькому підприємству "МАН Трак Енд Бас Аг" ("MAN Truck And Bus Ag"), що входить у "WV Group".

Нагадаємо, як повідомив керівник КП "Київпастранс" Дмитро Левченко, автобус призначений для перевезення іноземних делегацій в рамках проведення "Євробачення". Наразі він знаходиться в автопарку №2.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme