UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницькі антимонопольники покарали чиновників районних та міських рад

Перевірки антимонопольників виявили численні порушення у ряді міст та районів області

Хмельницькі антимонопольники покарали чи…

Хмельницьке обласне територіальне відділення антимонопольного комітету України провело ряд перевірок та виявило порушників серед деяких райдержадміністрацій та міських рад, передає Depo.Хмельницький.

Як повідомили у прес-службі АМК, антимонопольники зобов'язали Городоцьку райдержадміністрацію припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Як з'ясувалося, адміністрація встановила різні відсоткові ставки орендної плати на земельні ділянки однакового цільового призначення суб'єктам господарювання, що діють на одному товарному ринку.

Покарання отримала й Полонська РДА, яка не включила до складу Конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на приміських маршрутах загального користування, представників громадських організацій у кількості, передбаченій чинним законодавством.

Не вгодили і посадовці виконавчого комітету Полонської міської ради, які не включили до складу Конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для роботи на автобусних маршрутах загального користування, представників громадських організацій у кількості, передбаченій чинним законодавством.

А ось у Шепетівській міськраді виконком з порушенням вимог чинного законодавства надавав дозволи на відключення окремих споживачів від централізованого теплопостачання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme