UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Блокада Донбасу: У поліції заспокоїли, що "встала" лише одна ділянка залізниці

В даний час заблокована одна ділянка залізниці Луганськ - Лисичанськ - Попасна біля Гірське-Золоте

Про це в коментарі "112 Україна" повідомила прес-секретар ГУНП в Луганській області Тетяна Погукай, передає Depo.Донбас.

"Залізниця Луганськ - Лисичанськ - Попасна біля Гірське-Золоте - це єдина ділянка, де блокують рух в даний час. Інформації про те, де ще будуть перекривати якісь дільниці, не надходила", - повідомила Погукай.

Прес-секретар ГУНП нагадала, що починаючи від 15 січня колишні бійці добровольчих батальйонів "Донбас" і "Айдар" на чолі з нардепом Семенченком попереджали про те, що вони будуть проводити акції протесту проти контрабанди залізничним сполученням через лінію розмежування на території Луганської області.

Нагадаємо, учасники блокади торгівлі з окупованим Донбасом показали, як 25 січня зупинили поїзд на залізничній гілці Луганськ - Попасна у районі селища Гірське Попаснянського району Луганської області.

Нагадаємо, 25 січня народний депутат Наталія Веселова повідомила про заблокування руху вантажного потяга, що везе вугілля з непідконтрольної території на Луганську ТЕС у Щасті.

Вона зазначила, що якщо вугілля не потрапить на ТЕС через 25 днів ТЕС припиняє свою роботу, і такі міста як Сіверодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Щастя та інші, залишаються без енергопостачання

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme