Закарпаття: прогноз погоди на 25 січня - тумани

Якщо цього дня йшов сніг, то літо очікували дощове, якщо було морозно, ясно — літо обіцяло бути теплим

Закарпаття: прогноз погоди на 25 січня -…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 25 січня 2017 року

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці на більшій частині території тумани. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 10-15° морозу, вдень 3° морозу - 2° тепла, у горах місцями протягом доби 6-8° морозу.

по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер слабкий. Температура вночі 11-13° морозу, вдень близько нуля.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди: Вночі та вранці 25 січня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород очікуються тумани з видимістю 200-500 м. 25-27 січня на дорогах значної частини території Закарпатської області та у м. Ужгород збережеться ожеледиця.

Народний прогноз погоди: 25 січня вшановується пам’ять святої Тетяни. У народі цей день називали "Тетяна Водохресна", "Бабин кут". Якщо цього дня йшов сніг, то літо очікували дощове, якщо було морозно, ясно — літо обіцяло бути теплим, а рік — врожайним: "Якщо снігопад — влітку дощик частий". А ось тепла заметіль на Тетяну і "гнилий вітер" (південний) були небажаними явищами, оскільки вказували на неврожай та засуху.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme