Вернидуб розповів, кого підпише "Зоря"

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від збору в Туреччині.

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт клубу.

- Потихеньку ви знаходите спільну мову з новачками? Але якщо Гегам Кадімян говорить по-російськи, то ось Анджело Качавенда, на жаль,ні....

- Думаю, адаптація сербського півзахисника багато часу не займе. Нам допомагає Желько Любенович, який розмовляє з ним по-сербськи, а з нами по-російськи. Він допоможе йому адаптуватися швидко.

- В цілому, до початку чемпіонату ще багато часу, але напевно ви вже визначилися з замінами Михайлу Сівакову і Олександру Караваєву.

- Ми в пошуках. Якщо знайдемо, то дуже добре. Якщо ні, то будемо виходити з тих хлопців, які є в розпорядженні. З самого початку турецьких зборів будемо давати шанс тим хлопцям, які можуть закрити ці позиції для того, щоб до чемпіонату бути готовими у всеозброєнні.

- Розкажіть трохи про збори в Туреччині.

- Тут уже буде робота над підвищенням технічної бази. Будемо ретельно працювати і над фізичними кондиціями. Великий обсяг буде присвячений роботі з м'ячами. Має бути бігова робота плюс тренажерний зал. Другий збір - більш ігровий. Найважливіше - правильно і добре підготуватися до початку весняних ігор. 25 лютого, це базовий день, у нас вже гра з "Динамо" і потрібно підійти до неї у всеозброєнні.

- З командою буде відновлюватися і капітан Микита Каменюка.

- Він відправиться з нами в Туреччину. Буде під постійним наглядом нашого доктора і реабілітологів. Вони будуть підказувати йому, що робити і як швидше відновитися.

- І безумовно чекаємо ще новачків...

- Принаймні, обіцяли, що повинен бути центральний захисник і гравець атакуючого плану повинен під'їхати. Будемо чекати, дивитися їх. Якщо приїдуть, то буде добре, - сказав Вернидуб.

Відзначимо, що на збір "Зорі" в Туреччину вирушили 27 гравців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme