В Ужгородській міськраді знайшли "земельних корупціонерів", - офіційно

Наразі затримано посередника під час одержання частини неправомірної вигоди

В Ужгородській міськраді знайшли "земель…

Обшуки СБУ в Ужгородській міській раді стосуються "земельних хабарів". Про це йдеться на офіційному сайті прокуратури Закарпатської області, пише Depo.Закарпаття.

Працівниками прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками спецпідрозділу "К" УСБУ УСБ України викрито корупційну схему одержання неправомірної вигоди службовими особами Ужгородської міської ради за посередництва фізичних осіб.

Попередньо встановлено, що неправомірну вигоду посадовці міськради отримували за сприяння у позитивному вирішенні  "земельних питань", які виносилися  на сесію Ужгородської міської ради.

Наразі затримано посередника під час одержання  частини неправомірної вигоди у сумі 20 тис.грн.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою), на підставі ухвали слідчого-судді на даний час тривають обшуки у приміщенні Ужгородської міської ради, а також житлових приміщеннях окремих співробітників Ужгородської міської ради.

Нагадаємо, в Ужгородську міськраду з обшуками прийшла СБУ. Згодом ЗМІ повідомляли, що у заступника мера Ужгорода Іштвана Цапа проводить обшук антикорупційний відділ СБУ.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme