В ОАЕ через візит Кім Кардашіан оштрафували центр для дітей-інвалідів

Міністерство суспільного розвитку ОАЕ оштрафувало центр для дітей-інвалідів в Дубаї за візит американської зірки Кім Кардашіан

В ОАЕ через візит Кім Кардашіан оштрафув…

Штраф на заклад наклали через організацію програми відвідування без попереднього узгодження з міністерством, передає Depo.ua з посиланням на Khaleej Times.

За інформацією видання, в міністерстві створено спеціальну комісію, яка займається розслідуванням цієї ситуації. Про величину штрафу не повідомляють.

Кардашян під час візиту до ОАЕ минулого тижня зустрілася з дітьми з Rashid Paediatric Therapy Centre і привезла їм футболки зі своїм зображенням.

Згідно з чинним в ОАЕ законодавством, реабілітаційним центрам та неурядовим організаціям заборонено отримувати благодійні внески у будь-якій формі.

Перед подібними візитами, пов'язаними з внесками або висвітленням в ЗМІ, ці організації повинні завчасно отримати письмове схвалення з боку влади. Як заявили в міністерстві, вони б не дали дозволу на подібний візит у разі звернення до них центру, оскільки він не відповідає традиціям і звичаям ОАЕ.

Своєю чергою в центрі пояснили, що у них не було часу заздалегідь проінформувати міністерство, бо Кардашян попросила не повідомляти ЗМІ про її візит.

Проте центр був зобов'язаний погодити фотографування дітей з Кардашян, зокрема у футболках, які вона презентувала. За словами представників міністерства, погодження є одним із заходів захисту приватного життя дітей центру.

В ОАЕ через візит Кім Кардашіан оштрафувал центр для дітей-інвалідів - фото 1

Нагадаємо, Кім Кардашіан знову пограбували.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme