У Запоріжжі школяр разом iз рецидивістом вчинив напад на працівника пункту вторсировини

Надягнувши шапки з прорізями для очей, містяни заскочили у пункт вторсировини та, жорстоко побивши працівника, відібрали в нього гроші та два мобільника

Як повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя, кримінальна пригода сталася минулого тижня на одній з вулиць Бородинського мікрорайону.

Але розбійний напад скінчився для молодиків дуже неприємно - крики жертви хтось почув та викликав поліцію.

Патрульні затримали нападників біля пункту, коли вони намагались втекти з місця злочину. У підозрюваних вилучено мобільники та відібрані у чоловіка гроші.

Потерпілий впізнав своїх кривдників.

Як виявилось, молодший з них вчиться в 11 класі школи, а інший - напередодні нового року звільнився з колонії, де відбував термін за крадіжку та пограбування.

За словами прокурора Запорізької місцевої прокуратури №3 Наталії Красулі, відносно обох затриманих порушено провадження за ч.3 статті 187 КК - "розбійний напад, поєднаний з проникненням у приміщення". Суд обрав запобіжний захід для 24-річного чоловіка у вигляді тримання під вартою, а для 17-річного парубка - домашній арешт. Слідство триває, обом загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme