У Миколаєві малолітні злодюжки "забрали" у дівчини iPhone

Дівчину заговорили та відібрали в неї смартфон, який того ж дня продали перехожому за 400 гривень

У Миколаєві малолітні злодюжки "забрали"…

У Заводському районі оперуповноважені затримали неповнолітнього грабіжника. Зловмисник, підійшовши на вулиці до потерпілої, заволодів її "iPhone-6". Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Так, до Заводського відділу поліції звернулася 23-річна жінка із заявою про скоєння пограбування. Зі слів потерпілої, неподалік від зупинки по пр. Центральному до неї підійшли двоє невідомих хлопців, завели з нею розмову, і доки один відволікав заявницю, інший дістав із кишені куртки дівчини її мобільний телефон та спробував піти.

У цей момент потерпіла, яка помітила дії зловмисника, схопила його за одяг й почала вимагати, щоб той повернув їй викрадене, але марно. Зловмисник, запевняючи жінку у тому, що вона щось наплутала, поспіхом пішов, покликавши за собою і свого приятеля. Обурена потерпіла залишилася стояти на місті і у пошуках мобільного, перевіряючи вміст своєї сумки та кишень, помітила як один з її нещодавніх співрозмовників передає іншому щойно поцуплений гаджет. Дівчина наздогнала грабіжників й почала вимагати віддати її майно. Але, як і першого разу, її зусилля були марними.

Хлопці втекли, а потерпіла звернулася з відповідною заявою до поліції, детально описавши прикмети грабіжників. Оперуповноважені кримінальної поліції встановили особу одного з втікачів. Ним виявився 15-річний мешканець Миколаєва, який раніше вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Хлопець зізнався у скоєному та у присутності родичів та законного представника розповів, як все відбувалося. З його слів, чуже майно він того ж дня продав перехожому за 400 грн. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 КК України "Грабіж", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове слідство триває, встановлюються обставини події. Вирішується питання щодо повідомлення неповнолітньому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme