У Миколаєві хочуть легалізувати нічні маршрутки

Місцеві маршрутки їздять по місту до 22:00 години, далі перевезення вже незаконні

У Миколаєві хочуть легалізувати нічні ма…

Депутати транспортної комісії пропонують таки легалізувати нічні перевезення миколаївців у маршрутках. Про це стало відомо під час засідання комісії сьогодні, 25 січня, повідомляє Depo.Миколаїв.

На комісії виступив громадський активіст Денис Барашковський, який нагадав депутатам, що під час проведення конкурсу з перевезень обговорювалося питання роботи маршруток у нічний час, проте ідея так і не була реалізована.

Начальник управління транспорту В'ячеслав Кащенюк зазначив, що наразі марштурні таксі працюють у місті до 22:00 години, далі перевезення вже незаконні. Однак у Миколаєві маршрутки №21 та №31 працюють після опівночі за подвійним тарифом.

В той же час депутат Володимир Садиков поцікавився у начальника управління транспорту, що отримає місто від того, що маршрутки будуть їздити легально: "Нічого не зміниться, лише геморой для маршрутчиків, не більше", - заявив Кащенюк.

Голова комісії Володимир Євтушенко зазначив, що необхідність у транспорті у нічний час існує, тому необхідно цю практику все ж таки легалізувати. Рішенням комісії було дане доручення управлінню транспорту вивчити це питання та запропонувати можливі варіанти рішення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme