У Лубнах обговорили питання підвищення вартості проїзду в маршрутках

Після бурхливого обговорення ніяких рішень про подорожчання тарифів на проїзд прийнято не було

У Лубнах обговорили питання підвищення в…

24 січня у приміщенні виконкому Лубенської міської відбулося засідання Громадської ради при Лубенській міській раді, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу міськради.

Порядок денний останнього засідання Громадської ради при Лубенській міській раді перед складанням повноважень "старого" складу передбачав  також розгляд питання  про можливе підвищення вартості проїзду в маршрутному таксі, що курсують по місту (перевізник ФОП Волик).

З цього приводу виступила начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Ірина Хакало, яка розповіла про законодавчий бік щодо цін та ціноутворення у розрізі обговорення теми.

Перед членами Громадської ради виступив запрошений перевізник Дмитро Волик, який пояснюючи необхідність підвищення вартості проїзду у маршрутних таксі, що курсують містом, детально обґрунтував складову, що впливає на формування тарифу.

Питання, що хвилює багатьох, набуло широкого обговорення під час проведення засідання, викликало бурхливу дискусію. Проте, члени Громадської Ради не стали виносити поспішних рішень, погодившись, що питання потребує доопрацювання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme