У Харкові виш віддасть мільйони фірмам з оточення депутата Кернеса

Національний фармацевтичний університет (Харків) без аукціонів уклав декілька угод щодо проведення ремонтних робіт на території вишу на вулиці Валентинівській на загальну суму 3,19 млн грн

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у "Харківському антикорупційному центрі", про це стало відомо зі звітів, які розміщені на порталі системи електронних закупівель "Прозорро".

Зокрема, з ТОВ "СБ Рембудсервіс" була укладена угода щодо проведення капітального ремонту вхідної групи в корпусі поточних аудиторій № 1 вартістю 1,47 млн грн.

Власниками ТОВ "СБ Рембудсервіс" є Катерина Гученко, Петро Єрмаков, Олександр Шепотько. Це підприємство є правонаступником ПАТ "СБ Рембудсервіс", власниками якого були Семен Сирота, Катерина Гученко, Петро Єрмаков. Раніше, з 2010 року посаду генерального директора "Рембудсервіс" займав сам Семен Сирота. Бухгалтером в той час була Катерина Гученко.

З 2011 року Семен Сирота є директором КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство". Він підозрюється у розкраданні бюджетних коштів.
Крім того, університет замовив ПП "Харківремсервіс" капітальний ремонт приміщень навчального корпусу НФаУ вартістю 1,32 млн грн.

Засновником ПП "Харківремсервіс" є Віктор Малінка, а керівником Олена Малінка.
Малінка був керівником ділянки ПАТ "Рембудсервіс" - фірми директора КП "ХРСП" Семена Сироти, який зараз знаходиться під слідством.

Ще дві угоди були укладені з ТОВ "Рембуд-Харків": 199 тис. грн підрядникам перерахують за поточний ремонт приміщень навчального корпусу, а 198 тис. грн. – за поточний ремонт приміщення туалету у навчальному корпусі.

ТОВ "Рембуд-Харків" створено 22 грудня 2016 року і записане на Олександра Ільченко.

Всі роботи мають бути завершені до 31 березня 2016 року.

"Цікаво, що по всім договорам суми впритул наближені до максимально допорогових, що дозволяє замовити ремонти без проведення аукціонів в "Прозорро", - зазначили в антикорупційному центрі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme