Транспортна комісія Миколаєва планує "розрулити" питання відсутности пішохідних знаків

Спеціальному монтажному експлуатаційному підприємству доручили підрахувати необхідну кількість нових дорожніх знаків, та дізнатися їх ціну

У Миколаєві хочуть підрахувати необхідну кількість пішохідних знаків та визначити черговість їхньої установки. Таку пропозицію озвучили депутати під час транспортної комісії сьогодні, 25 січня, повідомляє Depo.Миколаїв.

Депутат Сергій Шульгач почав нарікати на погано облаштовані пішохідні переходи у місті, де кожного дня гинуть люди: "У нас в місті склалася така ситуація, що ввечері відбуваються наїзди на пішоходів і останнім часом з летальним результатом. Пішохідні переходи знаходяться не по ГОСТу. Ці знаки існують не як попереджувальні, а просто для галочки", - зауважив Шульгач. Він запропонував наслідувати приклад Европейських країн на облаштовувати знаки – "мигалки", які допоможуть водіям швидше зорієнтуватися.

Депутати вирішили розпочати роботу з розробки комплексної програми заходів щодо безпечного руху пішоходів. Для початку вони доручили Спеціальному монтажному експлуатаційному підприємству підрахувати необхідну кількість нових дорожніх знаків, а також запропонувати можливі варіанти з вказанням цін.

Нагадаємо, що нещодавно патрульна поліція звернулася до мера Миколаєва зі скаргами на відсутність проектів (схем) для більшості світлофорних об'єктів по місту їх облаштування та на невпорядковану організацію дорожнього руху біля дитячих освітніх навчальних закладів та інше.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme