Світлична розповіла, який різновид туризму розвиватимуть на Харківщині

Голова Харківської ОДА Юлія Світлична обговорила з організаторами "Вертеп-фесту" перспективи розвитку подієвого туризму в області

Світлична розповіла, який різновид туриз…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської ОДА, в найближчих спільних планах громадських активістів та керівництва області - організація фестивалю "Пархомівка - світові шедеври".

За відомостями ОДА, активісти подякували керівнику області за сприяння в проведенні фестивалю вертепів та розповіли про нові проекти у сфері культури й туризму, реалізація яких вимагає підтримки Харківської ОДА.

"30 квітня в Краснокутському районі - на території дендропарку та в Пархомівському музеї - в рамках проекту "Перлини Слобожанщини" ми хочемо провести фестиваль "Пархомівка - світові шедеври". У рамках заходу проводитимуться майстер-класи з малювання, літературні читання та виступи музичних колективів у стилі 20-30-х років минулого століття", - зазначила керівник проектів БФ "Харків з тобою" Олена Рофе-Бекетова.

Вона підкреслила, що ідея подібних заходів - у тому, щоб показати українцям і закордонним гостям перлини Харківської області - місця, про які можна дізнатися багато нового та цікавого.

Світлична подякувала громадським активістам за роботу. "Мені приємно підбити підсумки нашої великої роботи. У заході брали участь понад 50 творчих колективів із 18 регіонів України. Цей проект додав свій культурний і соціальний внесок у розвиток регіону. Фестиваль пройшов на високому організаційному рівні - сподіваюся, що проект стане щорічним", - сказала Світлична.

Також керівник області зазначила, що Харківська ОДА готова до співпраці з усіма громадськими та волонтерськими організаціями, які прагнуть розвивати культурний і туристичний потенціал регіону.

"Ваші ідеї - впроваджувати в області подієвий туризм, проводити яскраві заходи - повинні принести успіх, і ми готові надати організаційну підтримку таким ініціативам. Ми повинні популяризувати Харківську область і робимо все, щоб показати, що наш регіон - мирна територія, де можна успішно вести бізнес і впроваджувати культурні заходи", - зазначила Світлична.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme