Суд відпустив заступника прокурора Слов'янська, якого затримали п'яним за кермом

Краснолиманський міський суд не знайшов адміністративного правопорушення у діях заступника прокурора Слов'янська Ігоря Вербицького, який був зупинений поліцією за кермом в алкогольному сп'янінні

Суд відпустив заступника прокурора Слов'…

Про це йдеться у рішенні суду за 19 січня, передає Depo.Донбас

В документі наведена цитата з протоколу про адміністративне правопорушення, де йдеться про те, що водій відмовився від продування алкотесту і відмовився від огляду в медичній установі.

Зазначимо, що призвище Вербицького у судовому рішенні не називається, проте видання "Славянские ведомости" наполягає, що мова іде саме про нього.

"В протоколі про адміністративне правопорушення зазначено, що ОСОБА_1 керував автомобілем з явними ознаками алкогольного сп'яніння (різкий запах алкоголю з порожнини рота, невиразна мова), від продуття алкотесту 6810 та від проходження медичного огляду на стан сп'яніння в медичній установі відмовився", - цитує рішення суду складений поліцейськими протокол.

У рішенні суду зазначено, що Вербицький під час судового засідання заперечував, що знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Свій стан він назвав "хворобливим".

"ОСОБА_1 у судовому засіданні провину у зазначеному в протоколі правопорушенні не визнав, пояснив, що 08. 11. 2016 року близько 14 год він керував транспортним засобом MAZDA СХ 7, номерний знак НОМЕР_2, де його на блок-пості зупинили військові, звинувативши в порушенні ПДР України, витребували телефон, та викликали поліцію. Однак, ПДР він не порушував, в стані алкогольного сп'яніння не перебував, знаходився в хворобливому стані", - йдеться у рішенні суду.

Також в документі зазначається, що "у наркологічному диспансері, до якого доставили його для обстеження на стан сп'яніння, лікарі в обстеженні відмовили в зв'язку з відсутністю у працівників поліції відповідного направлення".

Суд постановив, що в даному випадку немає складу адміністративного правопорушення. 

Нагадаємо, 27 грудня Генпрокурор Юрій Луценко розповів, що поліцейські затримали на блокпосту заступника прокурора Слов'янська Ігоря Вербицького  в стані алкогольного сп'яніння

Пізніше повідомлялося, що це затримання сталося 8 листопада.

Луценко додав, що "поки ми не почнемо саджати своїх, нам не повірять".

"У нас є всі підстави для його звільнення. Закон каже що дискредитація посади - підстава для звільнення", - сказав Луценко.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme