Синютка жорстко розкритикував команду Садового

Віце-спікер ВРУ Оксана Сироїд оприлюднила у Фейсбуці заяву про сміттєву блокаду Львова, яка нібито зрежисована на вул. Банковій

Голова Львівської ОДА Олег Синютка вважає заяву віце-спікера ВРУ Оксани Сироїд про сміттєву блокаду Львова та про завдання організувати бойовиків, щоб блокувати роботу Львівської міськради, "думками хворої голови та хворої уяви". Про це пише Depo.Львів з посиланням на ЗІК.

"Це думки хворої голови і хворої уяви. Достатньо сьогодні військових дій на Сході України. А будь-яка людина не залежно від посади і статусу, яка хоче розпалити ворожнечу у середині країни – вважаю, грає на руку окупантам. Гадаю, такі речі не те що не можна коментувати, але й всерйоз сприймати. Якщо справді така заява є офіційною, то цій людині треба звернутися в правоохоронні органи. Я звернуся у СБУ, щоби перевірили факти стосовно підриву державності і речей, пов’язаних із безпековою ситуацією", – зазначив Синютка.

Зі слів голови ЛОДА, 25 січня відбудеться засідання обласної комісії ТЕБ і НС щодо ситуації зі сміттям у Львові.

"Ми завтра збираємо комісію з НС, щоби допомогти мешканцям Львова вирішити проблему у зв’язку із безгосподарністю та безпомічністю міської влади. Ми не можемо поставити у залежність життя, добробут і безпеку мешканців Львова від чиєїсь безгосподарності та безпомічності. Тому, навпаки, ми від центральних органів влади отримуємо доручення допомогти врегулювати проблему, яка сьогодні виникла у Львові", – додав Синютка.

На його думку, такі заяви робляться для того, "щоби прикрити безгосподарність і безпомічність і таким чином перекласти відповідальність із місцевого рівня на невідомо який".

Зазначимо, віце-спікер ВРУ Оксана Сироїд оприлюднила у Фейсбуці заяву про сміттєву блокаду Львова, яка нібито зрежисована на вул. Банковій.

"Львівська обласна адміністрація отримала завдання винаймати та інструктувати бойовиків для того, щоб блокувати роботу Львівської міської ради, а також блокувати спроби організувати тимчасове сміттєзвалище на теренах області. Поліція Львівщини отримала для всіх цих акцій мандат "спостерігачів", – йдеться у заяві.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme