Сімейну сварку і непокору "копам" миколаївському "мажору" нагадають у суді

Артему Слободянику не обиратимуть більш суворий запобіжний захід після сімейного дебошу

Сімейну сварку і непокору "копам" микола…

Миколаївського "мажора" Артема Слободяника, який "засвітився" в скандалі з патрульними та нещодавно став "героєм" сімейного дебошу, мають притягнути до відповідальності за непокору поліції за другим "епізодом". Про це йшлося під час прес-конференції в прокуратурі області, повідомляє Depo.Миколаїв.

Прокурор області Тарас Дунас повідомив, що другий інцидент, коли Слободяник на очах дитини побив дружину та лаявся на адресу патрульних, врахують при характеристиці в суді. А ось більш суворий запобіжний захід йому не обиратимуть: "Якщо суддя буде бачити, що він не виконує ці умови, то запобіжний захід буде змінений. На даний момент він з'являється на суд, справа слухається. Він виконує вимоги суду. Конкретний же випадок пов'язаний з позицією особи, яка подає заяву про заподіяння легких тілесних ушкоджень. Буде від потерпілої заява - це одне", - сказав Дунас.

За словами очільника прокуратури області, він простежить, щоб дебошира притягнули до відповідальності за непокору поліції. "Що ж стосується дій проти представників поліції, які характеризуються непокорою і образою, - це адміністративні правопорушення. Ми будемо дивитися, щоб органи поліції забезпечили складання адмінпротоколу та залучення його до адмінвідповідальності", - додав Дунас.

Нагадаємо, вночі 30 серпня у центрі Миколаєва двоє дебоширів - Артем Слободяник та Геннадій Симов - влаштували "розбірки" з таксистом. Декілька екіпажів патрульних, що приїхали на виклик, вислуховували образи з боку дебоширів, але не наважувалися їх затримати.

"Мажорам" оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.296 КК України "Хуліганство", що карається обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років, та  посадили під домашній арешт. Крім того, відповідно обвинувального акту, ім інкримінують опір поліції.

Нещодавно Артем Слободяник став "героєм" сімейної сварки, коли він побив дружину на очах у дитини, вигнав її квартири та не хотів вгамовуватися, коли приїхала поліція.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme