Що побачать українські фанати "Шерлока" у п'ятому сезоні

Творці популярного серіалу натякають на продовження

Що побачать українські фанати "Шерлока"…

Серіал "Шерлок", що став мегапоопулярним в Україні, ймовірно, матиме продовження. Принаймні, про це натякнули його творці, Про це з посиланням на  The Hollywood Reporter повідомляє Depo.Вінниця.

Після завершення четвертого сезону серіалу "Шерлок" на BBC його творці Стівен Моффат і Марк Геттісс відмовилися однозначно відповісти з приводу продовження. Вони підтвердили, що не мають наміру негайно приступати до зйомок нового сезону, проте зробили шанувальникам серіалу кілька натяків. 

Однією з основних труднощів в роботі над п'ятим сезоном "Шерлока" може стати не стільки необхідна згода Бенедикта Камбербетч і Мартіна Фрімана, скільки труднощі при стикуванні графіків акторів, затребуваних як у Британії, так і в Голлівуді.

"Ми б хотіли працювати далі, але в цей раз, ми правда не брешемо, ми не знаємо, чи вийде", - говорить Марк Геттісс. При цьому він, як і співавтор серіалу, впевнений, що коли питання про продовження зйомок постане всерйоз, зробити це буде дуже і дуже просто. "Дайте нам час, і ми з Марком повернемося до Дойла і подивимося, що ми пропустили", - запевняє Моффат.

Що побачать українські фанати

За словами Геттісса, на сьогодні творці серіалу розповіли передісторію Шерлока і Джона, і тепер глядачеві зрозуміло, як вони стали такими, якими їх знають шанувальники. Тепер потрібно визначити, за які справи візьмуться персонажі.

"Марк завжди хотів зробити "Спілку рудих", є ще "Палець інженера" - трохи божевільна історія без належного кінця", - говорить Моффат, додаючи, що може бути використана і розповідь "Випадок з перекладачем". Крім того, він вважає цікавою перспективу повернення Ірен Адлер.

Як зазначає видання, творці "Шерлока" залишили відкритими відразу кілька любовних ліній. Так, журналісти і фанати міркують про можливий роман "рептилії" Майкрофта і "крижаної" леді Смолвуд, яка явно не випадково розкрила свій особистий номер телефону і пропонувала випити. Вимагає визначеності і ситуація з багатостраждальною Моллі Хупер, за яку так переживають герої серіалу. А що стосується місіс Хадсон, то глядачі наполегливо вимагають спін-офф про її життя.

Що побачать українські фанати

Фанати впевнені, що розгадка таємниці п'ятого сезону криється в шифрі з танцюючих чоловічків, що опублікований в офіційному Twitter "шерлоколюбів". Тих, хто зміг прочитати напис, просять утриматися від розкриття секрету. Також фанклуб "Шерлока" впевнений, що в посланні Мері Ватсон мова йде не тільки про пекло, а й про норвезьке місто Хелл, в якому вона, ймовірно, побувала після втечі з Лондона.

Серіал "Шерлок" почав виходити на каналі BBC у 2010 році. У 2011 році проект завоював премію BAFTA в категорії "Кращий драматичний серіал". Другий сезон був показаний в січні 2012 року, третій - в січні 2014 го. Прем'єра першої серії четвертого сезону "Шість Тетчер" відбулася 1 січня 2017 року. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme