Поліція розслідує службову підробку щодо використання миколаївського сміттєзвалища

З червня минулого року за матеріалами СБУ відкрили кримінальну справу щодо КП "Миколаївкомунтранс"

Поліція розслідує службову підробку щодо…

З червня минулого року Центральний райвідділ поліції Миколаєва розслідує кримінальну справу за фактом неналежного оформлення документів КП "Миколаївкомунтранс" щодо використання території сміттєзвалища. Про це йшлося під час прес-конференції у прокуратурі 24 січня, повідомляє Depo.Миколаїв.

Прокурор області Тарас Дунас повідомив, що ще у червні минулого року СБУ надала прокуратурі матеріали про підробку документів, на підставі яких КП "Миколаївкомунтранс" використовує територію сміттєзвалища. Центральний відділ поліції розслідує справу за фактом службового підроблення (ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

За словами Дунаса, він доручив своєму заступнику Назару Степанчаку вивчити хід розслідування і актуалізувати наявну інформацію щодо міського сміттєзвалища.

Нагадаємо, що скандал з львівським сміттям у Миколаєві здійнявся у вересні минулого року. Пристрасті вщухли, але на апаратній нараді 23 січня мер Олександр Сєнкевич розкритикував очільника "Миколаївкомунтрансу" Юрія Мостового, на балансі якого перебуває сміттєзвалище, та "вказав йому на двері".

Мостовий на прес-конференції запідозрив мера в корупціїпросуванні своїх людей та стверджував, що Сєнкевич домовлявся з Садовим про прийнятття сміття, що є нелегальним. 

Також ЗМІ показали тіньові оборудки зі вторсировиною на сміттєзвалищі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme