Патрульні звернулися до влади Миколаєва з приводу хаотичного дорожнього руху в місті

Правоохоронці акцентують, що є безліч порушень щодо руху громадського транспорту, вантажівок та утримання зупинок

Патрульні звернулися до влади Миколаєва…

Миколаївські патрульні знов звернулися до міської влади щодо хаотичної організації дорожнього руху в місті. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Правоохоронці звертають увагу, що у місті відсутні необхідні відомості про технічні характеристики вулиць та доріг, допускаються порушення вимог нормативних документів щодо утримання та розміщення автобусних та тролейбусних зупинок, не впорядкований рух транспорту біл освітніх навчальних закладів. 

Також зазначається, що у місті відсутні схеми для більшості світлофорів, немає чітко визначеної межі руху вантажівок та транспорту, що перевозить небезпечні вантажі, а також невпорядкований рух громадського транспорту, зокрема накладають маршрути один на одного. Крім того, патрульні звертають увагу на розташування об'єктів дорожнього сервісу, що ускладнює існуючу організацію дорожнього руху, та те, що не вживаються заходи щодо виявлення аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрацій ДТП та подальша організація руху, щоб їх уникнути. 

Для виправлення ситуації працівники сектору безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Миколаєва звернулись до міської влади з проханням вирішити питання щодо оновлення технічних паспортів вулиць (доріг) міста та на підставі вивчення транспортних та пішохідних потоків, дорожніх умов та генплану міста із залученням спеціалізованих проектних організацій розробити детальні схеми організації дорожнього руху для вуличної мережі міста Миколаєва.

Патрульні звернулися до влади Миколаєва з приводу хаотичного дорожнього руху в місті

Патрульні звернулися до влади Миколаєва з приводу хаотичного дорожнього руху в місті

Нагадаємо, під час зустрічі з громадськими активістами звернули увагу на відсутність схеми руху у Миколаєві. Також у міської влади з'ясовують, чи законною є парковка біля скандальної піцерії в центрі міста.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme